Clemens GER

VH20-000-0000

copy: Bob Langrish

Nimi, lempinimi: Clemes GER, Kettu
Rotu, sukupuoli: hannoverinhevonen, ori
Säkä, väri: (tuleva)168cm, ruunikko
Syntymäaika, ikä: 14.10.2019, 11 kuukautta
Koulutustaso, painotus: ko HeA, re 120cm, estepainotus
Kasvattaja, omistaja, tuoja: (evm), Riina Halkola(VRL-14824), Virtuaalinen Hannoveryhdistys

Luonne

Kettu on hieman varovainen, mutta todella utelias. Todettuaan jonkin asian vaarattomaksi, ori suhtautuu siihen lähes varauksetta. Siihen asti asia kuitenkin jännittää Kettua. Ori on hieman itseensävetäytyvä, se ei kiinny helposti ihmisiin.
copy: Hannoveryhdistys

Suku
evm-sukuinen

isä Conrad evm
ii. Claus evm   ie. Marlene evm

emä. Diana evm
ei. Detlev evm   ee. Liesl evm

Isä Conrad on tunnettu luokkavoittaja kotimmaassaan Saksassa. Kyseinen ori on vastikään siirtynyt siitoskäyttöön ja Kettu onkin oriin ensimmäinen jälkeläinen. Isän emä on tunnettu vahvana periyttäjän liikkeidensä osalta ja emän suku onkin täynnä varsin vahvoja kilparatsuja vahvoilla tuloksilla.
copy: Hannoveryhdistys

Kilpailukalenteri

ERJ
0kpl
00.00.0000, paikka, luokka, sijoitus

Päiväkirja

02.06.2020

Huutokauppa, sanoja 164
kirjoittanut omistaja

Olin matkannut Hannoveryhdistyksen Summer Sales-huutokauppatapahtumaan. Halusin vain katsella hevosia, olla hengessä mukana ja valmistautua seuraaviin huutokauppoihin. Tarkoitukseni ei siis ollut ostaa hevosia, vaan toisin kävi. Onneksi lähdin matkaan hevostrailerin kanssa (koska Oona ja Milja pakottivat). 
Huutokauppa oli jo melkein lopuillaan, eikä hyviä hevosia näkynyt. Olin väsynyt ja janoinen ja edessäoleva ajomatka tyhjin kärryin ärsytti jo valmiiksi. Mutta sitten kehään talutettiin ruunikko orivarsa. Se oli vasta yhdeksänkuukautinen, mutta suloinen. Suku oli mainio ja askellajit näyttivät hyvältä. Varsan nimi oli Clemens GER. Iskin siis tähän oriiseen silmäni ja huusin varsasta sieluni, silmämunani, maksani ja kolme kylkiluuta. Siltä se hinta tuntui, vaikka olin ensimmäinen ja viimeinen huutaja. Hupsis.
Kehän viimeinen hevonen oli punaruunikko tammavarsa. Elfriede GER oli edellistä varsaa kuukauden nuorempi. Ihastuin tähänkin suloiseen ostokseen. Elfriedestä huutaessani sain taistelukumppanin, mutta voitin sen ukkelin mennentullen.
Sitten, kun olin maksanut varsat ja pakannut ne traileriin, sain vettä ja levähtää hieman ennen lähtöä. Ei tarvinnut lähteä yksin, vain Ketuksi ja Edeniksi ristittyjen varsojen kanssa. Ja tämä kaksikko on syypää hannoverihastukseeni.
~ Riina

© 2020 Snowstorm. Virtuaalitalli/virtuaalihevonen.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!