Elfriede GER

VH20-000-0000

copy: pixabay.com

Nimi, lempinimi: Elfriede GER, Eden
Rotu, sukupuoli: hannoverinhevonen, tamma
Säkä, väri: (tuleva)165cm, punaruunikko
Syntymäaika, ikä: 07.11.2019, 10 kuukautta
Koulutustaso, painotus: ko HeA, re 120cm, estepainotus
Kasvattaja, omistaja, tuoja: (evm), Riina Halkola(VRL-14824), Virtuaalinen Hannoveryhdistys

Luonne

Mutkaton, helppo ja rauhallinen tammavarsa, joka luottaa helposti ihmiseen, kuin ihmiseen. Toiminut kaikissa toimenpiteissä rennosti. Käyttäytyy ikäistään vanhemmin ja jos hevosesta voidaan sanoa, että se on pikkuvanha, niin tämä tamma on totisesti juuri sitä.
copy: Hannoveryhdistys

Suku
evm-sukuinen

isä Ekkehard evm
ii. Eduard evm   ie. Dörthe evm

emä. Cora GER evm
ei. Corbinian evm   ee. Louisa evm

Miellyttävän sukuinen ilmestys, jolla on varsin tunnettuja nimiä takanaan. Ekkehard on niin kovasukuinen hevonen, että se siirrettiin oritestien jälkeen suoraan siitoskäyttöön. Varsan isän isä ja isän isän isä ovat jo voittaneet kilpailuja koko muun sukutaulun puolesta. Emän tiedetään periyttävän rauhallista ja rehtiä luonnetta.
copy: Hannoveryhdistys

Kilpailukalenteri

ERJ
0kpl
00.00.0000, paikka, luokka, sijoitus

Päiväkirja

02.06.2020

Huutokauppa, sanoja 164
kirjoittanut omistaja

Olin matkannut Hannoveryhdistyksen Summer Sales-huutokauppatapahtumaan. Halusin vain katsella hevosia, olla hengessä mukana ja valmistautua seuraaviin huutokauppoihin. Tarkoitukseni ei siis ollut ostaa hevosia, vaan toisin kävi. Onneksi lähdin matkaan hevostrailerin kanssa (koska Oona ja Milja pakottivat). 
Huutokauppa oli jo melkein lopuillaan, eikä hyviä hevosia näkynyt. Olin väsynyt ja janoinen ja edessäoleva ajomatka tyhjin kärryin ärsytti jo valmiiksi. Mutta sitten kehään talutettiin ruunikko orivarsa. Se oli vasta yhdeksänkuukautinen, mutta suloinen. Suku oli mainio ja askellajit näyttivät hyvältä. Varsan nimi oli Clemens GER. Iskin siis tähän oriiseen silmäni ja huusin varsasta sieluni, silmämunani, maksani ja kolme kylkiluuta. Siltä se hinta tuntui, vaikka olin ensimmäinen ja viimeinen huutaja. Hupsis.
Kehän viimeinen hevonen oli punaruunikko tammavarsa. Elfriede GER oli edellistä varsaa kuukauden nuorempi. Ihastuin tähänkin suloiseen ostokseen. Elfriedestä huutaessani sain taistelukumppanin, mutta voitin sen ukkelin mennentullen.
Sitten, kun olin maksanut varsat ja pakannut ne traileriin, sain vettä ja levähtää hieman ennen lähtöä. Ei tarvinnut lähteä yksin, vain Ketuksi ja Edeniksi ristittyjen varsojen kanssa. Ja tämä kaksikko on syypää hannoverihastukseeni.
~ Riina 

© 2020 Snowstorm. Virtuaalitalli/virtuaalihevonen.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!